ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΛΥΒΔΑΣ

Ο Θανάσης Μολυβδάς γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1979 κι έχει αποφοιτήσει από το University of Greenwich με πτυχίο στην πληροφορική. 

Από το 1997 εργάζεται ως προπονητής σε συλλογικό, με πρώτη του δουλειά αυτή στον πάγκο του πανεπιστημίο του. Το καλοκαίρι του 2000 επέστρεψε στην Ελλάδα, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα από τα «Αστέρια» του Θοδωρή Ροδόπουλου. Το 2008 εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Πανελληνίου, ενώ το 2010 εργάστηκε ως scouting and video coordinator στον Πιερικό Αρχέλαο. Μετά τη διετία που πέρασε στην ομάδα της Κοτομηνής, ακολούθησε το πέρασμα από τη Ζάλγκιρις, κι η παρουσία στον πάγκο του Άρη, στον οποίο εργάστηκε μέχρι το 2018 σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους. Ενδιάμεσα, βρέθηκε για ένα χρόνο ως assistant coach στην Αλ Ριγιάντι του Λιβάνου. Από το καλοκαίρι του 2018 βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο του Ηφαίστου Λήμνου.

Το 2011 και το 2012 βρέθηκε στο coaching staff της Εθνικής Ανδρών ως scouting and video coordinator, ενώ από το 2017 εργάζεται ξανά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ως συνεργάτης του Θανάση Σκουρτόπουλου.